Botox får dig til at stoppe med at skære tænder..?

Botox får dig til at stoppe med at skære tænder..?

Botox skære tænder filler juvederm laserbehandling laserklinik københavn

 

Botox kan bruges til meget andet end at fjerne rynker.. Og det er der alt for få, der ved. Faktisk vil jeg kalde Botox et mirakelmiddel i nogen sammenhænge.. Midlet kan nemlig kurere hovedpine, reducere svær svedproduktion og på flere måder skåne folk fra ting, der kan have stor betydning for vores velvære.

Jeg har selv længe haft et problem med at skære tænder om natten. Min tandlæge har længe truet mig med en bideskinne, som jeg på ingen måde har lyst til at sove med om natten. Nogen mener, at tandskæring skyldes stress, men min tandlæge mener dog, at det i mit tilfælde er noget arveligt.. Når jeg vågner op om morgenen efter en hel nats bideri, kan jeg ofte mærke ømhed i mine kæber, og mange gange kan det give mig ondt i hovedet resten af dagen.

For en måned siden fortalte jeg om det til klinikkens hudlæge, og til min store overraskelse havde hun et middel mod det.. Og da botox er et produkt, der får muskler til at slappe af, giver det mening, at det kan bruges i kæbemusklerne.

Det tog 3 minutter for hudlægen at injicere en lille mængde af botox i mine kæbemuskler og efter ca. 10 dage slappede jeg markant mere af i kæberne. Self ikke så meget, at jeg kan mærke forskel, når jeg tygger.. Men jeg er helt stoppet med at skære tænder.. alene af den grund. Jeg vågner ikke op med ømhed eller hovedpine, og jeg føler, at jeg sover bedre om natten.

2 kommentarer

 • Gisele Christoffersen

  Hej!
  Hvor har du lavet din botox behandling? Jeg skærer også tænder og vil gerne behandle med botox!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også skåret tænder,,, indtil min mor fortalte mig at jeg skulle slappe af i hænderne inden jeg falder i søvn,,, det har hjulpet,,,

  det sker stadig at jeg skærer,,, det er specielt når jeg glemmer at slappe af og være sød ved mig selv begynder jeg igen,,,

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Botox får dig til at stoppe med at skære tænder..?