AT ELSKE DIN KROP

3 VEJE TIL SKØNHED

Skønhedstips, smuk hud på en uge, skønhedsekspert, botoxbehandling, fillerbehandling, laserbehandling, læbeforstørrelse, lette vegetar opskrifter, lette veganske opskrifter, kostråd

 

SKØNHED KOMMER AF: 

 

1. Kærlighed til dig selv – det giver dig udstråling.

Skønhed afhænger først og fremmest af, hvad du udstråler og hvordan du bærer din krop.

Du kender nok følelsen af at møde et menneske med en udstråling, som skiller sig ud. Når en kvinde kommer gående imod dig med en selvsikker, stærk udstråling, bliver du wow’et og får lyst til at se mere af hende – uanset om hun er lille og spinkel, har store kurver, er høj eller lav. I virkeligheden kunne hun gå i kedeligt tøj og træsko eller være helt nøgen – hendes stil vil du opfatte som cool. Bare fordi hun udstråler, at hun er cool.

Vores energier har langt større betydning for andres opfattelse af os, end vores ydre facade. Og vi kan spotte på lang afstand, om et menneske mærker kærlighed til sig selv eller ej.

2. En sund livsstil 🌸 (og massere af vitaminer) ✌🏼

Skønhed forstærkes mange gange, når vi får rigeligt med vand, søvn, vitaminer og grøntsager.

Måske har du prøvet at undlade kaffe, sukker og rødt kød et par dage – og mærket hvor meget glød, din hud får.

Friske juicer, nødder med et stort indhold af naturligt fedt og kalk (særligt paranødder og macadamia) og gode økologiske råvarer, booster hudens evne til at forskønne sig selv.

3. Skønhedsbehandlinger, som understreger det smukke ved dig – med et naturligt look 💚

Skønhed forstærkes ved de behandlinger, vi vælger at få. De produkter, vi vælger at pleje vores hud med og de metoder vi vælger at benytte til at opfriske vores udseende.

Laserbehandlinger, kemisk peeling og micro needling behandling får huden til aktivt at reparere sig selv. Dé behandlinger kan man foretage igen og igen med det formål at booste sin egen naturlige skønhed.

Andre behandlinger som Botox- og fillerbehandling hjælper til at opnå større resultater med fx at få et yngre udseende, fyldigere læber eller en smallere kæbe. Dé behandlinger kan gøre små mirakler ved dit udseende – uden omverdenen vil bemærke det. De bør holdes ved lige et par gange om året for det fineste resultat. Og bør ikke overdrives, da det smukkeste resultat er dét, som fremhæver de bedste attributter ved dig.

 

 

 

 

HER SKRIVER JEG OM AT ELSKE SIN KROP:

AT ELSKE DIN KROP

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT ELSKE DIN KROP