Er danske Trustpilot en magtmisbruger? Og skal man acceptere deres metode?

Er Trustpilot virkelig gået i krig mod mig? Eller er det pludselig blevet ok at køre personligt angreb i sine anmeldelser?

botox, laser, hårfjerning, skønhedsbehandling, bumser, akne, botox klinik, filler københavn, filler klinik, botox mod rynker

 

Kort efter min tilkendegivelse om Trustpilots metoder ved et blogindlæg er min forretnings Trustpilot profil blevet ramt af meget ondskabsfulde og useriøse anmeldelser.

Jeg er i chok over, at det er blevet ok at anmelde en seriøs forretning med en personlig kommentar, der skal skade personalet.  Er det virkelig i orden at bruge sin Trustpilot-profil til at kalde en af de ansatte for “tyk”? Og bør det godkendes som en seriøs anmeldelse at kalde os for en polsk klinik, fordi vores hudlæge har rødder i Letland? For mig har sådan en kommentar ikke nogen nytteværdi. Til gengæld er den nedværdigende. Og det føles mest af alt som om, at nogen har lyst til at gøre os ondt.

Klinikken har aldrig sendt så mange glade kunder ud af døren, som vi gør i øjeblikket, og vores venteliste gløder, fordi vores kalender er fyldt op af kunder, der ønsker behandling. Alligevel bliver vi overfuset af nedladende kommentarer på vores Trustpilot som aldrig før. Og de sidste 2 dage har vi fået 3 anmeldelser, der for mig at se er ren provokation uden indhold.

Klagerne indeholder personlige onde hilsner til mit personale og er ellers bare en hurtig opremsning af alle de kritikpunkter, som kan eksistere på en hudklinik. Blandt andet går en af klagerne på, at alle i en større venindegruppe har fået skæve læber og hængende øjenbryn på samme tid efter behandling hos os… Problemet med denne anklage er, at der ingen negative tilbagevendinger har været direkte til os. Og har man fået et så galt resultat, ville jeg mene, at man nævnte det til sin efter-behandling. Jeg kan dog ingenting gøre, da Trustpilot ikke vil udlevere brugernes dokumentation/bevismateriale (som nævnt i mit forrige indlæg). Det er ikke engang muligt at få tilsendt kvittering el. lign., hvor kundens navn er streget over.

Jeg må erkende, at mit tidligere indlæg kan have været provokerende for Trustpilot. Men er det alligevel ikke forkert at skære mig ud som dartskrive og lade disse kommentarer fylde min profil?

Jeg kan ikke vide, om det er Trustpilot selv, der står bag disse ukonstruktive anmeldelser… Selvom jeg dog finder det meget bemærkelsesværdigt, at anmeldelserne kommer netop nu.  Dog ved jeg, at Trustpilot aktivt skal ind og godkende en hver anmeldelse, der bliver givet til en virksomhed… Og kan det på nogen måde være i orden fra Trustpilots side at godkende anmeldelser, der går på personligt had af personalets medlemmer?

Hvordan vil en forbruger kunne få et realistisk billede af en virksomhed, hvis dennes omtale bygger på en vred konkurrent, en bitter x-kæreste eller lignende?

Alle 3 anmeldelser er foretaget af nyoprettede Trustpilot-brugere, der ikke har angivet anmeldelser af øvrige virksomheder.. hvilket virker suspekt..  En af anmelderne kalder sig “PIK”. Hvor er seriøsiteten i “Trust”-pilot blevet af?

Det føles helt forkert, at der eksisterer et medie i Danmark, hvor enhver har ret til at komme ud med sine personlige frustrationer uden, at mediets ledelse frasorterer i de anmeldelser, som tydligt er personlige angreb. Uanset om disse anmeldelser er et personligt angreb mod mine protester af Trustpilots metoder, eller om det skyldes en lav standart hos Trustpilots ansatte… så er platformen under al kritik fra min side. Og jeg står tilbage med spørgsmålet om, hvor meget man skal finde sig i.

 

 

 

Følg med her for inspiration til kost, styrke af dit indre selvværd og kosmetisk behandling – som alt sammen fører til skønhed <3

14 kommentarer

 • Jeg har selv bakset med Trustpilot. Første falske anmeldelse blev fjernet, men den næste er der stadig. Har dokumenteret (som en anden sigtet af politiet! !) at vi slet ikke var tilstede. Har anmodet om at se den dokumentation Trustpilot har. Det må jeg da ikke se…..kunne skrive meget meget mere om “sagen” men orker ikke. Hvor er det blevet et sørgeligt samfund at noget så kold og kafkask er tilladt, Godt der er nogle som Camilla der tar til genmæle på nettet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter Lindbo

  Camilla, godt gået. Stille og roligt. Du er en sej pige og din blog er virkelig flot sat op. Sejt.
  Ang. Trustpilot – interessant – dem bruger jeg ikke mere..grufulde mafiametoder.
  Til alle jer derude – støt Camilla – drop trustpilot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads

  Trustpilot er unødvendigt og burde ikke anvendes efter min mening, dem og E-mærket og sikkert flere, suger for heftigt på små forretningen med deres enorme priser, for en service til et behov som de selv har skabt. Det er nøjagtigt det samme med E-mærket som også har opbygget et behov…

  OG man reklamerer tilmed for dem via ens website og er med til at udbrede dette behov.

  Mit råd er at lade være og kæmpe imod det istedet:-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas G.

  Hey Camilla..

  Tror ikke du har sat dig helt ind i hvad trustpilot er ? For det første så kan du som virksomhed anmelde alle din anmeldelser..!! Derudover skal alle anmeldelse være kundeoplevelser, dvs trustpilot kan kræve at de skaffer et købsbevis på at de har været kontakt med jer 🙂 tror du har brug for noget rådgivning hos trustpilot. Skriv mig evt en mail hvis jeg kan hjælpe og nej arbejder ikke hos trustpilot . Mvh TG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rolf G

  Kære Camilla

  Drop dem og brug os i stedet for http://www.servicelovers.com dermed kan du og dit personale også få en helt unik digital profil der kan bruges fremover. Vores nye version af App’en kommer i midt januar

  God fornøjelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • John

  Der findes desværre folk, som er helt overbevist om at det er en acctable måde at te sig på desværre,

  Jeg har sidet som support på et større international firma og hjulpet folk igennem online chat system

  Jeg blev kaldt ud på trustpilot ved navn
  af kunden fordi min kollega havde svært ved at forstår hvad manden sagde i telefonen

  Hvad manden sjovt nok undlod i den “anmeldes” af firmaet var at han stammede meget, og der for kan vælre svært at forstå

  nå ja, og han han kaldte min kollega for perkersvin (men det jo ikke vigtig vel?)

  Folk er idioter og tror de har retten til at skabe sig, fordi de netot “bare” kan give en dårlig anmeldes og så får de sikkert ret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren

  Hvor er det dog en grotesk situation de sætter jer i, jeg har været hos jer siden i startet og har kun oplevet det bedste behandling og kundeservice og vil klart anbefale jer til andre. Håber meget at TP ikke får held med at skade jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MOVH

  Det er erfterhånden også en offentlig kendt hemmelighed at der vælter mange penge under bordet på trust pilot for at visse virksomheder fremstår bedre end andre hvilket gør sitet fuldstændigt utroværdigt og ligegyldigt! Det er desværre en form for afpresninstaktik de køre i håb om virksomheder “falder” i og punger deres surt tjente penge ud for at fjerne “dårlige” anmeldelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thomas G.

   Hey Camilla..

   Tror ikke du har sat dig helt ind i hvad trustpilot er ? For det første så kan du som virksomhed anmelde alle din anmeldelser..!! Derudover skal alle anmeldelse være kundeoplevelser, dvs trustpilot kan kræve at de skaffer et købsbevis på at de har været kontakt med jer 🙂 tror du har brug for noget rådgivning hos trustpilot. Skriv mig evt en mail hvis jeg kan hjælpe og nej arbejder ikke hos trustpilot . Mvh TG

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mads

   Hvad foregår der lige med de spam mails du sender her Thomas?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har også haft problemer med Trustpilot. Da jeg gav en dårlig anmeldelse af en frisør, der mildest talt var elendig, blev min anmeldelse fjernet, da jeg ikke kunne dokumentere at jeg havde været ved frisøren, og dette kunne kun dokumenteres ved at sende en ordrebekræftelse eller faktura (hvor tit får man det hos en frisør?). Jeg betalte med mobilepay, og sendte mobilepay kvitteringen og kontoudskrift hvor man kan se pengene er trukket, men de slettede den alligevel, fordi frisøren havde henvendt sig. Da jeg så senere læste alle de kun positive anmeldelser igennem af frisøren, så kunne man tydeligt se de var skrevet af samme person, samme ord, vendinger og forkortelser. Herefter forsvandt min tiltro til trustpilot.

  Men det jeg ville frem til var, kan du ikke bruge dette i din situation? Altså bede trustpilot om dokumentation (ordrebekræftelse eller faktura) for at disse personer har været i din klinik? Ellers må de vel også fjerne disse anmeldelser, for jeg går ikke ud fra det bare var den frisør jeg anmeldte, der fik særbehandling (eller måske gjorde han?)..

  Mvh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er fuldstændigt latterligt hvad nogle mennesker foretager sig, og hvis trustpilot ikke tager dette serøst, ender siden med at være dybt utroværdig. Hvilket dette allerede er… Håber virkelig ikke det har skadet fin virksomhed.
  Mvh
  Scott

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeppe

  Det er ikke for at være lyseslukker, men navnet Plk er ikke PIK (som i lem), men PLK.
  Kopier evt. navnet fra trustpilot herind og tryk på upper case, så ser du det hurtigt 🙂
  http://convertcase.net/

  Jeg giver dig dog helt ret i at der intet Trust er på deres hjemmeside. Vi har som forretning også længe droppet at betale til dem.

  God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sikke nogle idioter :-O

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er danske Trustpilot en magtmisbruger? Og skal man acceptere deres metode?