Jeg er sundere og smukkere uden mælk

Hvad er din skyggeside?

Botoxklinik København Juvederm Rynker

 

Jeg er blevet inspireret af denne dygtige psykolog, Mette Holm, som dagligt udgiver artikler med fokus på selvkærlighed. Helt fundamentalt skriver hun, at alle mennesker har sider, som de hver dag forsøger at skjule for omverdenen, og at et godt selvværd ligger i forståelse og accept af disse sider. Hun kalder dem for “Skyggesider”.

Mette Holm har helt tydeligt fat i noget meningsfuldt. I mit eget forsøg på at følge hendes teknik, kan jeg mærke, at hvis man kan forstå, hvorfor man reagerer negativt på visse ting, kan man også forstå, hvordan man kan ændre på den reaktion og vende sin energi. Det er gået op for mig, at hvis jeg er provokeret af et andet menneske, handler det oftest om noget, der sker inden i mig, og ikke om det andet menneske. Dvs. at andre mennesker, der udviser den samme skyggeside, som jeg selv kæmper med, provokerer mig.. fordi den minder mig om, den side af mig selv, som jeg gerne vil glemme.. Men når jeg er opmærksom på det, og jeg kan ændre mit fokus ind ad og lytte til, hvad min reaktion i virkeligheden handler om.. Så har jeg oplevet, at jeg kan løse situationen langt nemmere.

Her er en video fra Mette Holm, hvor hun forklarer om skyggesider, og hvordan du kan blive klogere på dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er sundere og smukkere uden mælk