Shoot med Jack Høier

jeg ELSKER Dubai <3

Dubai Botox filler Laserbehandling

Jeg er lige hjemvendt fra en fantastisk ferie i Dubai.

Inden rejsen var jeg blevet forberedt på, at stedet manglede lidt dybde og noget charme, men at den luksuriøse overflod af velvære og fokus på skønhed ville interessere mig.. Jeg var spændt!

Mit hotel, Habtoor Grand Beach Resort, gav den fineste oplevelse og fik mig til at føle mig som en prinsesse. Det lå lige ud til stranden i nærheden af Marinaen. Alle steder i byen var i perfekt stand og alting var prydet med de fineste detaljer og udsmykninger.. Perfekt sted til min branche..! Overalt var folk velklædte og venlige, og vestlige turister færdedes mellem burka-klædte kvinder og mænd i hvide dragter. For mig mindede det om en eventyrs-verden, der var skabt af menneskehænder for at forsøde hverdagen.

Jeg var oppe i verdens højeste bygning, Burj Khalifa, og spise frokost. Der oppefra kan ingenting i byen skjule sig. Og der fra kan man se, hvordan den smukke og perfekte arkitektur omringes af ørkensand, så langt øjet rækker. Den gennemførte by er blot en lækker kulisse midt i en ørken, og alt hvad der skal til for at opretholde denne menneskeskabte perle, må bringes dertil fra et sted på den anden side af ørkensandet. Jeg forstår, hvorfor nogen mener, at stemningen kan blive en smule hul.. Men alligevel er jeg tændt på tanken om en dag at starte en kosmetisk klinik til at udføre behandlinger på byens folk, der så tydeligt er optagede af deres ydre. . Og jeg er også klar på endnu en ferie.. eller to.. eller 5.. i Dubai’s luksus-paradis <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoot med Jack Høier