Hvad er din skyggeside?

Julestemning i Wien..

botox, filler, botox klinik, filler klinik, filler københavn, botox københavn, botox i læberne, hårfjerning, filler i læberne, filler læber

 

Havde jeg bare vidst, at der lå en så enestående perle kun halvanden time fra København, havde jeg ikke ventet så mange år med at tage afsted.

Wien har mange fællestræk med andre storbyer i Europa, men med sit helt eget touch af en særlig hyggelig atmosfære. Byen er prydet med Art Nouveau arkitektur og forkælelse af alle detaljer. Der er luksuriøse butikker med designersmykker og pelsfrakker overalt i byens centrum.. Og fisefornemme konditorier er proppede med mennesker til byens ypperste specialitet “sacher-torte”.  Det eneste, der ikke er højtideligt er smilende og imødekommende mennesker, som forskønner hele oplevelsen.

En hver romantiker må elske denne fine by med pragtfuld solskin om dagen og julelys om aftenen. Det kræver ikke mere end en gåtur ned ad Ringstrasse eller et besøg i det store marked “Naschmarkt” at blive i godt humør.. Alle vegne kan man finde lækre restauranter og søde delikatesser.. Og på denne tid vrimler det med små hyggelige julemarkeder.

Søger man eksklusiv forkælelse, kan man nyde en middag på hotellet Sofitel’s 18. etage med udsigt over hele byen, lækre beats og cocktail-stemning. Restauranten hedder Das Loft og har et mere moderne Østrisk køkken med friske råvarer i innovative kombinationer, som er overraskende lækre. Det, der gør stedet enestående er loftet, som er dekoreret af den schweiziske kunstner Pipilotti Rist. Loftets farver spejler sig i ruderne og skaber en helt unik stemning.

 

Følg med her for mere inspiration til kost, styrke af dit indre selvværd og kosmetisk behandling – som alt sammen fører til skønhed <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er din skyggeside?