Stress giver forhøjet østrogen

Tanker om min egen kost 💚


filler, botox, københavn botox, filler københavn, filler klinik, botox klinik, botox uddannelse, filler uddannelse, hårfjerning, skønhedsbehandling

 

Jeg får ofte spørgsmål til min kost af folk, som har opsnappet, at jeg ikke lever som de fleste.
Om jeg lever af grøntsager?
Om jeg altid går rundt og er sulten?
Om jeg er vegetar eller veganer?
Hvad med gluten?
Får jeg aldrig sukker?
Heller ingen mælkeprodukter?
Hvad Søren jeg så lever af…?!

Jeg nyder alle mine måltider! Og jeg nyder at være frisk, sund og glad i kroppen imellem alle måltiderne 🧚‍♂️

Det er faktisk sandt, at jeg lever mest af frugt og grønt. Men jeg er aldrig sulten. Og jeg nyder både kage, brød, sauce og alt mulig andet guf! Der er massere plads til det “sjove”, når det bliver lavet “rigtigt”. Og for mig er det aller vigtigst at få så mange grøntsager, som jeg orker. Så bør der være plads til lidt hyggeligt ved siden af 😉

veganer?

Ja! – eller næsten 100%…

ikke fordi det er blevet det nye trendy ord.. Men fordi det gør alting meget lettere for mig. Efter jeg droppede kød og mælkeprodukter, har min krop haft det bedre. Jeg bliver ikke træt efter et måltid, og både min hud, mit hår og mine negle stråler og er stærke 💛 Jeg vil tro, at dét med kød afhænger af hvem man er.  Men for mig føles det bare naturligt at undlade.

 

gluten?

Ingen gluten. Gluten er ikke godt for mig. Og lige netop dér kan jeg virkelig mærke forskel. Jeg har ikke fået gluten i 4 år… Ligesom jeg ikke har været syg i 4 år.

det betyder ikke, at jeg ikke spiser kage og lækre snaskede hygge-ting 😋 det er bare uden gluten i.

Jeg har desværre bare oplevet, at gluten tager alt energi fra maven og ødelægger fordøjelsen. Men igen… ved jeg kun, hvad der virker for mig og for min egen krop.

 

sukker?

Raffoneret sukker er helt ude af min kost i det daglige. MEN massere af sukker fra dadler, melon, nær og mere, hver eneste dag.

På dén måde er det faktisk ikke så svært at undvære.

Og MUMS hvor er det svært at stoppe igen!

Dadler og melon giver energi, som holder meget længere i kroppen. Det giver kroppen vitaminer og styrker både maven og væskebalancen. Men aller vigtigst bliver mit humør ikke påvirket af  dén form for sukker. Humøret er stabilt – og derfor føler jeg mig i balance.

Og self skal der være plads til sukker ind imellem. – Man skal også kunne være socialt med.

 

Hvad med kaffe?

Mmmm hvor jeg ELSKER det! Jeg nyder min espresso med varmet kokosmælk eller havremælk næsten hver morgen og det giver mig glæde og et ret stort kick. Jeg ved godt, at kaffe er fuld af syre for kroppen. Men når spiser så basisk, som jeg gør, så er jeg helt ligeglad. Jeg stor-nyder min kaffe 😋

jeg drikker dog kun en enkelt kop om dagen. Ellers bliver jeg alt for hyber 🤪

Følg med her for mere inspiration til kost, styrke af dit indre selvværd og kosmetisk behandling – som alt sammen fører til skønhed <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stress giver forhøjet østrogen