Tanker om min egen kost 💚

MIN KROP OG MIN HUD EEELSKER GRØNTSAGER

 

grøntsager, plantekost, plantebaseret kost, grøntsager, smuk hud, rude's, rude

 

 

 

De sidste par år har grøntsager været en stor del af min kost. Og grunden er, at min hud bliver smuk af det.

 

Jeg tror på, at smuk hud og en smuk, stærk krop kommer af flere ting. Selv får jeg behandlinger flere gange om året for at holde min hud smuk… ligesom jeg træner og drikker rigeligt med vand til dagligt.

Sund kost er ét element i at gøre min hud smuk. Og for mig er det også det vigtigste element. Dropper jeg mine grøntsager i blot et par dage, kan jeg tydeligt se forskel på min glød og mit udseende. Og jeg kan mærke på min krop, at jeg ikke er lige så tip-top.

Jeg har længe været fan af plante-kost. Og jeg føler, at jo flere grøntsager jeg får, jo fine bliver min hud. Jeg vil tro, det er naturens mening, at vi skal have meget frugt, grønt og nødder hver dag. MEN det må ikke blive kedeligt.

De sidste par år har jeg rejst meget rundt i verden og opholdt mig i forgangs-lande for plantebaseret kost. Dér har jeg fået stor inspiration til, hvordan man kan gøre grøntsager cool. Og det har jeg lyst til at videregive i mine næste blog-indlæg.

Jeg håber, I vil følge med 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om min egen kost 💚