Botox får dig til at stoppe med at skære tænder..?

Min veninde havde akne

Det er i dag 6 måneder siden, at min søde veninde begyndte sit behandlingsforløb på klinikken.. Og jeg er selv overrasket over forandringen, når jeg holder før- og efterbilleder op mod hinanden. Jeg husker, hvordan hun længe havde været generet af uren hud, og hvor trist og usikker hun var blevet omkring sig selv. Jeg tror, at udbruddet i huden kom af et p-pillestop, som havde forstyrret hendes hormon-balance. Og samtidig var hun i en stresset periode af sit liv, hvor hun ikke fik prioriteret sund kost, søvn og vand. Jeg fik hende ind til klinikkens hudlæge, som planlagde et forløb med behandlinger, der ville fjerne hendes akne. 3 laserbehandlinger, 2 kemiske peelinger var kuren mod det synlige på huden. Samtidig fik hun en recept til en pille-kur, som skulle dræbe den bakterie inde i kroppen, som fik udbruddene til at komme igen. I dag, 6 måneder senere, kom hun cyklende forbi klinikken med klar og fin hud. Det gjorde mig så glad at se, hvor smuk og dejlig hun så ud, helt uden make-up og med selvværet i top!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Botox får dig til at stoppe med at skære tænder..?