Min veninde havde akne

Shoot med Jack Høier

botox rude københavn filler belotero

 

I dag har jeg været til et shoot og tage billeder til en kampagne, vi skal bruge til klinikken. Jeg elsker at tage billeder med Jack Høier, som både er en dygtig fotograf og samtidig min gode ven. Derfor er det sjovt at at posere foran ham, og det ender altid med adskillelige ikke-brugbare billeder, hvor jeg er ved at dø af grin.

Vi har taget billeder til en ny kampagne for klinikken.. og til dem bruger vi altid vores eget personale. Jeg synes, at det har en stor værdi, at vi står frem, som dem vi er i stedet for at ansatte modeller, der ikke er associeret med klinikken. Derfor er det også vores ansigter, der kører rundt på et par busser i København.

Jacks billeder har altid et lille strejf af eventyr, som gør, at man bliver glad af, at kigge på dem. Jeg er i hvert fald Jack-fan og nyder vores samarbejde.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min veninde havde akne