Kaffe og te er desværre blot stimulanser, der stjæler vores energi

Vi har åbnet et akademi, der uddanner i kosmetisk behandling

fillerkursus, botoxkursus, botox kursus, filler kursus, ipl kursus, laserkursus, laser skole, uddannelse i botox, uddannelse i filler

Jeg arbejder i en branche, som vækster 32% om året. Det bliver mere og mere almindeligt accepteret at få foretaget kosmetiske behandlinger… Iværksættere opdager potentialet i markedet, og flere og flere klinikker åbner rundt omkring.

Der er bare langt fra idéen om at drive denne type forretning til at at skabe succes. Konkurrencen er ikke rar for nogen af os spillere at være i. Det skyldes både nogle ualmindeligt stramme retningslinier fra den danske Sundhedsstyrelse og ikke mindst kan antallet af behandlere ikke følge med væksten af kunder.

Min partner og jeg har opdaget en væsentlig mangel i branchen… nemlig dygtige behandlere!

Trods branchens store udvikling har antallet af dygtige behandlere ikke vækstet tilnærmelsesvis i samme omfang. Der er altså stor mangel på kompetente og godkendte behandlere i forhold til den markant voksende kundeskare.

Derfor har min partner og jeg i de sidste 6 måneder udviklet et akademi, som uddanner læger, tandlæger og sygeplejersker til at behandle med laser, Botox og filler. Vi kalder akademiet for Rude Akademi, og akademiets kurser har fået godkendelse efter international standart.

Vores mission med kurset er at skabe en mere behagelig konkurrence i markedet. Der er ingen grund til, at klinikker stjæler ansatte fra hinanden eller fører priskrig, så længe markedet er så eftertragtet, som det er. Vi tror på, at branchen vil blive rarere for alle, når udbud og efterspørgsel er mere i harmoni. Og vi tror på, at vores mission vil resultere i mere behagelige oplevelser for branchens kunder!

På kurset underviser, øver, superviserer og registerer vi kursisterne, som herefter kan søge arbejde på en allerede eksisterende klinik eller starte deres egen virksomhed.

Vi oplever, at de kursister, som har gennemført vores kurser kan vælge og vrage i, hvilke jobs, de ønsker.

Hvis du er uddannet sygeplejerske, tandlæge eller læge, og du søger uddannelse i den kosmetiske verden.. kan du tjekke vores akademi ud her:

rudeakademi.dk

 

9 kommentarer

 • Er der nogen kosmetisk uddannelse man kan tag som fodplejer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristina Matras

  Der vises stadig ingen priser på jeres kurser ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne gry sørensen

  Hej
  Jeg er uddannet sygeplejerske og vil super gerne tage et af jeres kursus men når jeg kigger på Rudeakadamiet kan jeg ikke finder pris, ej heller under rubrikken “priser”. Kan du henviser mig til et sted hvor priserne står?
  Hilsen stinne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Hej Camilla-

   Jeg vil meget gerne kontaktes. Jeg er også sygeplejerske og vil meget gerne have information omkring priser på dine kurser.

   Bedste hilsner Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det var præcis min tanke som michelle – skal man have de ovennævnte uddannelser for at blive kosmetisk behandler? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Villquist

   Hej
   Jeg er uddannet tandlægeassistent og vil gerne høre om jeg kan uddanne mig til kosmetisk behandler?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Villquist

   Hej
   Jeg er uddannet tandlægeassistent og vil gerne uddanne mig til kosmetisk behandler.
   Kan jeg det? Og hvad koster det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Camilla. Det lyder virkelig interessant og er dybt fascineret af faget. 🙂 Men kan man kun uddanne sig som kosmetisk behandler, hvis man er uddannet indenfor en af fagene du nævner ovenfor? Eller er der et andet “alternativ” end at tage en 4 årige uddannelse som man som sådan ikke vil bruge. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffe og te er desværre blot stimulanser, der stjæler vores energi